Штатні магнітоли для авто: яким функціям віддати перевагу?

Сьогодні важко уявити сучасний автомобіль без штатного пристрою. Мається на увазі не касетна магнітола, яку вже давно підкосила старість і яка вмикається через один раз, а стильний і новий пристрій. Сучасні штатні магнітоли – це універсальні гаджети, це не просто техніка, це розумні пристрої, які крім своїх прямих обов’язків відтворювати аудіо файли, оснащені масою додаткових функцій, що є незамінними в дорозі.

Підібрати штатний пристрій «під себе»
«Рідні» пристрої не завжди відповідають нашим вимогам та потребам, на сучасному ринку товарів кожному з нас відкривається безліч пропозицій. Для того щоб підігнати під себе магнітолу, не потрібно паяти, докуповувати додаткові пристрої та інші пристрої, достатньо лише підключити штатну магнітолу і насолоджуватися дорогою.

Ці пристрої чудово гармонують із салоном, надаючи елегантності, стриманості та стилю, підкреслюючи індивідуальність власника автомобіля.

У якісних штатних магнітолах крім хорошого звуку та зображення має бути ще ряд функцій:

можливість приєднання iPod;
Інтернет;
GPS-навігатор;
Bluetooth;
TV-тюнер;
можливість підключення камери заднього виду.
Купивши такий пристрій, ви позбавите себе придбання додаткових гаджетів і пристосувань.

У хвилини відпочинку
Штатні магнітоли – це справжній міні-комп’ютер, в якому з’єднані всі необхідні функції для безпечної їзди та комфортного відпочинку. Особливо радують такі пристрої маленьких мандрівників, яких не спокушають тривалі переїзди та милування красою природи, їм більше до вподоби мультфільми та серіали з улюбленими персонажами. Улюблена музика допоможе прикрасити похмурі міські пейзажі та заглушити монотонні звуки двигуна.

Для кожної марки та моделі автомобіля є свій оригінальний пристрій, який максимально відповідає технічним показникам чотириколісного коня і дає можливість насолодитися всіма принадами життя автомобіліста.

Comments are closed.